Startlistorna

Idag kom startlistorna och det innebär ett steg närmare tävling. Och imorgon eftermiddag början resan mot Georgien. Vi kommer inte landa förrän runt 04 på söndag morgon så får försöka sova på flyget så mycket som det går. Innan jag åker från Göteborg ska jag köra ett sista lätt pass uppe klubben. Det är mest för att röra lite på sig innan resan. 

Jag är först ut av oss svenskar som tävlar. På måndag cirka klockan 18 drar det igång. Sedan har vi en tom dag och på onsdag är det dags för Triss att göra EM-debut. Sist ut är Carita som lyfter på torsdag. Det är bara att gasa och lyfta så mycket vi kan! Tillsammans med coacherna Jim och Anders utgör vi ett litet men underbart härligt tipptopp team som kommer heja och stötta varandra hela vägen. Go go go! 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s