Massa folk

Det närmar sig avresa nu. Ska kanska börja packa lite smått så jag inte missar något viktigt. Eller något oviktigt. Typ choklad. 

  

Så sjukt mycket folk på klubben idag. Trodde aldrig att jag skulle få plats så det tog ett bra tag för mig att komma igång med träningen från det att jag kom dit. Det var länge sedan jag tränade när det var så fullt. Men det var riktigt bra tempo och fullt fokus på alla vilket gjorde det till ett grymt pass. Kul att träna när så många är där och lyfter så bra!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s