En vecka kvar

Åh vad jag vill åka till EM nu! Fem dagar till vi åker, 7 dagar till jag tävlar, 9 dagar till Triss tävlar och 10 dagar till det är Caritas tur. Det ska bli så roligt! Och jag längtar efter mitt påskägg. 🙂 

Jag hade sista tunga träningspasset idag. Jag körde upp till ingångsvikt i stöt. Sedan blev det också styrkeryck, knäböj och stötdrag. Jag är så redo! Imorgon är det dags för ett massagebesök hos bästa Simba. 

  

Förra veckan var jag gäst hos Tyngre. Vi snackade bland annat om varför jag började med lyftning , min uppladdning inför EM och choklad. Vad vore livet utan choklad liksom? Nu idag kan man lyssna på intervjun. Ni hittar den här

  

Annons

2 tankar på “En vecka kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s