Nummer ett

Wooohooooo! För nu har Mosseberg vunnit elitserien 2015. Sjukt bra! Även den här gången bestod laget av mig, Annika och Ullis. Rebecka gjorde en grym tävling hon också, första gången över 200 poäng och det är så sjukt jämt om sistaplatsen i laget till lag-SM nu. Två ganska nya tjejer, Emma och Minna, gjorde tävlingsdebut idag. Superkul! Grymma tjejer i klubben! 

 

Tävlingen för min del gick helt enligt plan. Jag vägde in på 58,50 så vikten känns lugn inför EM nu. Jag gick 79-82-84 i ryck och 100-104-107 i stöt och fick alla lyften godkända. Det var ganska skönt på något vis att ha en plan, en serie, hyfsat bestämd innan tävlingen. 

Förresten, häromdagen fick jag reda på att bästaste Ullis har en blogg. Hur har hon inte kunnat sprida detta?! Det är ju superkul att läsa om allt från träning och livet runtomkring. En lyftare som bloggar, helt i min smak. 🙂 Spana in den om ni inte redan gjort det. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s