I väntan på toppformen

Tillbringade förmiddagen tillsammans med min vapendragare Jonna. Nu är det slutspurten av tre års plugga som gäller och vi har nu påbörjat vår uppsats. Tror det kan bli väldigt kul. När vi tyckte att vi jobbar på superbra mötte vi upp vår tredje anhängare David för lite lunch. 🙂 

Dagens träning: styrkeryck och styrkevändningar med kickstötar. Kroppen känns något trött sedan passet igår men jag känner mig ändå verkligen på gång. Formen kommer mer och mer vilket känns fantastiskt gött. Avslutade kvällen med årsmöte. Självklart serverades det massa med kakor och muffins, sådana där saker jag undviker nu. Men dom såg goda ut i alla fall.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s