Nu blir det tomt

Att åka hem efter ett träningsläger känns alltid tråkigt. Visst blir det skönt att komma hem till sitt, träna med alla mossebergare och träffa resten av vännerna och familjen. MEN att vara iväg på läger är så enormt roligt och det ger så otroligt mycket. Man blir som en liten familj som gör allt tillsammans, vilket är mysigt. Det kommer kännas ganska så tomt att komma hem när jag nu vant mig vid att alltid ha någon eller några runt mig hela tiden. Jag gillar läger. 

Det här lägret har varit jättebra. Bra träning, bra pepp, härliga människor och allmänt skoj. 🙂  På grund av olika saker så var inte Carita med på hela lägret och det tycker jag var synd och lite trist. Hon var verkligen saknad! Tack alla som varit med den här veckan, ni har varit grymma på alla sätt och vis! 

Imorgon är det dags för serieomgång 3 som kommer gå i Mariestad för oss tjejer. Idag innan jag åkte körde vi ett lättare träningspass. 

   

     

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s