Mat är bra 

Att vara sjuk är så tråkigt, typ det värsta jag vet. Har försökt ignorera att jag varit lite hängig, snuvig och haft känningar i halsen ett tag men i torsdag kväll kände jag att jag nog får ta det lite lugnt någon dag eller två. Jag vill verkligen inte bli ”sjuk sjuk” och har inte riktigt tid med det heller. Känner mig ändå bättre idag (eller jag försöker intala mig det i alla fall). Har inte gjort alltför mycket idag och nu ikväll ska jag gå och äta med några av tjejerna på klubben, en riktigt lugn dag och kväll för min del alltså. Boostar mig med massa vitaminer och mat, för det är bra har jag hört. 🙂 Hittade sååå fina lyftarskor på en amerikans lyftares Instagram. Helt klart kärlek vid första ögonkastet! Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s