Dubbelt upp

Åkte upp till klubben för att köra ett förmiddagspass idag. Jag förväntade mig att det skulle vara helt tomt så Rebecka kom och körde ett lite lättare pass hon också. Men både Wilmer och Martin var där så vi blev ett litet gäng. Så mycket roligare och lättare att träna på bra när man tränar med andra. Jag körde all in på färg i morse också, riktigt passande till det sjukt fina vädret. 🙂 Efter träningen satt jag och Jonna hela eftermiddagen på Espresso house och skrev på en skolgrej. Ganska mysigt faktiskt. Kvällspasset bestod av knäböj och ryckdrag. Även om mina ben är lite trötta och stela så känns det otroligt gött att kunna köra på ordentligt. Igår körde jag treor på 125 kg, något jag inte har kunnat göra på hur länge som helst på grund av alla ”småskador”.  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s