Tänk på det positiva

Söndag eftermiddag och jag kände mig mer än redo för ett lyftarpass. Idag stod det ryck och stöt på programmet, det är ju det roligaste!
Rycken var faktiskt konstiga idag. Vissa ryck kändes så bra medan i andra lyft var tajmingen som bortblåst. Jag känner mig ändå stark och vikterna känns lätta, vilket är riktigt positivt. Men vad spelar det egentligen för roll om man ändå bommar? Hur som helst släpper jag det och tänker på de delarna som gick bra istället.  Så som exempelvis vändningarna. Och att jag känner mig stark. Och att en del ryck kändes bra.

2015-03-15 22.34.24 2015-03-15 22.34.35 2015-03-15 22.31.09

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s