Snart tävling

Den här dagen har verkligen gått i ett. Just nu har jag en hel del att göra lite överallt så det känns som om jag knappt hinner med.
Hade ett ganska kort, men roligt, träningspass idag. Började med styrkevändningar med pushpressar (började köra kickstötar, läste visst lite fel i programmet). Rebecka hittade felet och vips omvandlades kickarna till pushar. Magiskt.
På fredag är det dags för serieomgång 2 som avgörs i Väsby. Det kommer bli lite extra roligt eftersom herrlaget kör på samma ställe den här gången. Så alla ni som befinner er i Stockholm och är sugna på att titta på lyftning, kom förbi! 🙂 Vi börjar klockan 09:30. Lite härlig morgonunderhållning helt enkelt.

IMG_5913

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s