Pigg fast trött

Eller trött fast pigg? Kanske även kallas att vara övertrött? 😊
Hade en ganska så bra känsla i kroppen idag på träningen trots att jag känner mig trött. Jag kände mig så sprallig hela träningen, kunde typ inte stå still någon gång. Studsade runt och var lite överallt hela tiden. Körde styrkeryck och styrkevändningar med stöt. Rullade därefter en hel del på boll och på ”röret” (det är vår variant på foam roller, ett helt vanligt stenhårt plaströr) på mina benen. Känner att det verkligen behövs.
Imorgon är det vilodag men dagen är fullspäckad med massa annat ändå.
Over and out!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s