Första dagen

Har haft en så fantastiskt rolig dag som har varit fylld med träning och härliga träningsmänniskor.
Idag var första gången jag var med och hjälpte till under ett moment i en PT-utbildning som hålls av Nordic Academy of Sweden. Det var verkligen hur roligt som helst! Jag har hängt med massa grymma människor. Jag har försökt dela med mig av sådant som jag gör (typ bra tips och trix) och hur jag tänker när det gäller min träning och idrottssatsning. Alla är verkligen superduktiga!
Den 13-15/3 kommer jag och Jim Gyllenhammar att hålla en kurs som heter ”Olympiska lyft”. Detta är extrakurs man kan anmäla sig till via Nordic Academy of Sweden. Jag ser verkligen fram emot detta och det kommer bli så kul!

Min egen träning då? Såklart jag har hunnit med det också. Körde ett pass bestående av styrkeryck, stöt ställ och pushpress. Jag har tyvärr fortfarande lite småkänningar på insidan av låret så jag ska ta någon dag till som är lite lugnare (det vill säga inga bottenlägen). Det är dock svårt att ta det lugnt och inte hela tiden känna efter.

2015-02-11 23.26.51 2015-02-11 23.27.12 2015-02-11 23.27.32

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s