Träning, skola, träning

Precis så som rubriken säger har min dag sett ut. Körde första lyftarpasset redan klockan halv nio imorse. Jag är inte van att träna lyftning riktigt så tidigt men det gick bra. Konstigt nog (??) så var det helt tomt i träningslokalen när jag körde. Men när ingen annan är där kan man ta hur stor plats man vill. Man kan till exempel vila både på mage och rygg mitt på golvet hur mycket man vill utan att vara i vägen.
Igår hade jag en riktigt ryckdag så idag var det massa olika stötgrejer, både på förmiddagen och eftermiddagen.

2015-02-09 21.17.23 2015-02-09 21.17.35

 

 

Just det ja, jag såg att Sofia Enocsson Rito varit i farten (eller jag antar att det är hennes påhitt :)) Jag tror inte riktigt att hon kan hålla sig ifrån bakning, hon är ju så duktig på det! Hon hade tidigare ett supermysigt café men jobbar nu på Lyftarshopen. I alla fall så såg jag ett recept på muffins som jag måste testa. Jag tycker det är kul att de skriver ut lite sådana grejer också.

Skärmavbild 2015-02-09 kl. 21.26.55

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s