Spa

Har haft en heldag med Johanna idag. Jag skulle träna i morse så Johanna fick haka på. Hon klarade sig riktigt bra igenom träningen, grym tjej! Därefter har dagen större delen av dagen spenderats på spa och kroppen har skrubbats ordentligt. Nu kommer jag vara så len och mjuk! 🙂
Det har varit otroligt härligt att bara vara här. Vi käkade en toppenbrunch och nu ikväll var det dags för en något försenad födelsedagsmiddag för Johanna. Riktigt bra avkoppling och uppladdning för en grymt pass imorgon då det äntligen är dags för ett ordentligt ryckpass, som jag har längtat!

bild (1) 2015-01-03 21.53.17

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s