1/1-15

Så nu är det 2015. Det känns alltid lika konstigt varje gång man ska börja skriva ett nytt år, det tar ett tag att vänja sig.
Nu är det nytt år som också innebär nya mål och möjligheter. Först och främst längtar jag till min pilot kommer hem, han är så saknad! Kort därefter kommer jag att åka på träningsläger tillsammans med Carita, Jim och massa andra grymma idrottare och självklart följer bästaste Cilla och sötaste lille Max med.
Året kommer att bestå av massor med lyftning, tävlingar men jag kommer även ta examen, vilket både känns kanonbra och jobbigt.
Jag hoppas på att jag får vara hyfsat skadefri och att jag fortsätter att utvecklas enormt mycket. För någon gång ska jag se till att kunna utmana de allra bästa lyftartjejerna. Se till att visa att även Sverige kan. 🙂

Jag är oerhört glad och tacksam över min familj, mina vänner och alla andra människor som finns runtomkring mig, som stöttar och hjälper mig i min idrottssatsning. Ni hjälper mig och bidrar med så enormt mycket, mer än ni tror.

1891404_729457660462755_1998931049503323243_o

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s