Fullt ös

Fullt ös på klubben idag, riktigt härligt! För min del blev det bland annat knäböj bak, jippi! Jag önskar bara att det inte alltid tog så lång tid att bli starkare. Jag vill liksom märka resultat med en gång.

Jag har haft väldigt lite planerat de här dagarna nu efter jul, vilket faktiskt har varit ganska så skönt. Eller ah, det är skönt i några dagar. I vanliga fall är varenda dag fullspäckade från morgon till kväll och det trivs jag med. Jag tycker om när det händer saker hela tiden. Men det är just därför som jag har försökt ha några oplanerade dagar för att inte hela tiden ha något att rätta mig efter eller något att tänka på hela tiden. Nästa vecka blir det några dagar med jobb, en mängd träning, nyår, spa och en hel helg min underbara Johanna. Och sen kommer piloten hem, hurra!
Förresten, fick en berlock, som föreställer er vikt, av Rebecka i julklapp. Jag har nämligen klagat lite på att jag tycker att Thomas Sabo borde ha en berlock som är en hantel eller vikt. (Varför finns inte det?!)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/87e/73521255/files/2014/12/img_5263.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s