Äntligen träning!

Har haft en otroligt underbar jul med både familj och vänner. Saknar dock min pilot som varit bortrest alltför länge nu tycker jag. Längtar så till han kommer hem igen!
Idag var det äntligen dags för ett pass på klubben. Hade faktiskt vila både onsdag och torsdag så jag har varit sjukt rastlös. Galet vad konstigt det känns att vila två dagar på raken när man är van vid att träna i princip varje dag.
Idag hade Staffan planerat knäböj fram, pushpress och ryckmark. Kände mig lite seg i kroppen i början av passet men kom igång under träningens gång. Jag känner också att jag har kommit igång med knäböjen efter att ha ”vilat” från dom nästan hela hösten. Det känns sjukt gött även om jag får kämpa ganska ordentligt. Men det är härligt!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/87e/73521255/files/2014/12/img_5303.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/87e/73521255/files/2014/12/img_5379.png

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s