Kvällspromenad

Söndag morgon och träning med Rebecka. Även Alexander och Per hade vaknat och var på plats. Dagens pass kändes bra. Det där med bra och mindre bra träningspass går ofta lite i perioder för min del. Eller det kanske inte handlar om bra och dåliga träningar utan det är mer så att vissa perioder är allmänt tyngre, både fysiskt och mentalt. Just nu känner jag mig ganska stark och jag vill hela tiden ge lite extra i allt jag gör.

Jag kom ganska nyligen in från en kvällspromenad med Emelie och Jesper. Vi köpte en kaffe och gick sen runt lite i stan. Supermysigt nu när det äntligen är snö.

Annons

1 tanke på “Kvällspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s