Massage

Var på massage hos Simba igår och fick en riktig omgång på mina ben. Jag kan ju inte påstå att det under tiden är det mest underbara som finns, men det är så grymt efteråt. Det finns ju en hel del muskler på mina ben som används ganska mycket och dom tycker visst om att vara ganska spända hela tiden. Konstant. Om jag kunde säga åt dom, och veta att de löd mig, skulle jag be dom vara lite mer chill och slappna av. Men eftersom inte det fungerar så hjälper Simba till istället. Han kör på ordentligt och jag får piggare ben. Guld värt!

2014-11-19 10.00.34

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s