Snart tävling

Shoohooo! För i morgon är det dags för tävling. Det ska bli så roligt att stå på tävlingsflaket igen. Det har jag verkligen längtat efter. Jag har egentligen inga förväntningar på just den här tävlingen mer än att gå dit och ha riktigt roligt och att kroppen känns lika bra efter tävlingen som den gör nu.

1960880_232602623530131_1122383030_o

Förresten, igår fick jag ett sms av min pilot med en bokningsbekräftelse från SJ. Förstod först inte riktigt varför men sen såg jag datumet, den 20/11 det vill säga igår. Jag blev så glad när jag såg att han skulle komma hem och vara här hela dagen idag. Vi skulle egentligen inte ha träffats förrän i början av december, vilket skulle inneburit nästan 3 veckor sedan sist. Så jag blev verkligen superglad!
Bläddrade förbi den här bilden som är från en bal i våras. Älskar att alla ser superfina ut, alla förutom två personer…

2014-03-29 23.59.01

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s