Tävling i Jönköping

Jajamen, på lördag är det dags för att tävla igen. Den här gången är det Götalandsmästerskapen i Jönköping. Det var jättelänge sedan jag tävlade nu, eller jättelänge i mina ögon i alla fall. Senast var SM i början av juli och det känns som en evighet sedan. Det ska bli superkul att tävla, oavsett hur det går den här gången. Det är dags att komma igång ordentligt igen. Jippi!
Det kommer att bli en ganska stor tävling, den är faktiskt uppdelad på två dagar. Jag kommer att tävla på lördag, troligtvis i första gruppen. Här är startlistorna.

Var bara tvungen att dela med mig av min utsikt när jag käkade frulle i morse. En mustaschljusstake, som var en present till Max så att han inte märker alla andra ljusgrejer jag smugglar in i lägenheten. 🙂 Men bäst av allt är servetten med den bästa och smartaste texten. Det kan inte bli mer rätt än så.

2014-11-17 09.11.38

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s