Toppendag

Satt hemma och följde Max tävling idag. Såååå spännande! Jag satt i soffan och hejade på som bara den. Idag blev det ett silver i den öppna klassen, megabra!
Jag blev lite taggad själv vilket passade alldeles utmärkt till kvällens träning. Bland annat stod ryck på programmet vilket jag verkligen såg fram emot. Jag tycker att ryck är jätteroligt men det är också så otroligt svårt. Det är ett väldigt snabbt och explosivt moment. Det kanske låter lite märkligt att jag måste tänka ”ta det lugnt i starten”, men om jag inte tänker på det så drar jag på som bara den. Det brukar inte bli superbra. En annan sak som jag gör (kanske är jag lite lat?) är att jag ibland bara gör rörelsen utan att ta i ordentligt. Detta är också något som jag jobbar på. Träningen idag gick bra och kroppen känns bra. Hurra!

Efter träningen var jag och min fantastiska familj och käkade på The Barn. Det blev födelsedagsmiddag i efterskott för Oscar. Supergott och supertrevligt!

2014-11-16 20.41.38

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s