Att hinna

Efter att ha spenderat helgen med alla dessa grymma idrottare och lyssnat på inspirerande föreläsare är jag galet taggad att träna på bästa möjliga sätt.

För att kunna träna så bra och mycket som möjligt gäller det att hitta bra rutiner i vardagen för att få allt att fungera. Eftersom det inte enbart handlar om hur många pass jag tränar eller hur många lyft jag gör är det enormt viktigt att försöka planera hela vardagen så bra som möjligt. Jag skulle vilja säga att planering är A och O för mig. Jag försöker anpassa det mesta för att kunna göra bra träningar. I skolan idag fick jag faktiskt samma fråga av några olika personer, ”hur hinner du med allt”? En bra fråga som fick mig själv att nu i efterhand börja tänka lite. Jag är elitidrottare, pluggar heltid, jobbar extra och vill i så mycket som möjligt även hinna träffa min familj och mina vänner. För mig fungerar det faktiskt. Visst kan det vara lite stressigt i perioder när jag missar mycket i skolan men på ett sätt är det skönt att ha något annat vid sidan om lyftningen också. Få tänka på något annat mellan träningarna.

1836657_232602656863461_1198666752_o

Fotograf: Per Hartvig

Annons

3 tankar på “Att hinna

 1. Samma för mig! Kan inte titulera mig elitidrottare dock… Tycker att den dräkten du har på dig på bilden är den snyggaste av tyngdlyftningstävlings-dräkterna (snyggaste men kanske inte supersnygga ändå ;)), men kan inte hitta den att köpa i Sverige? På internet då. Vet du var? Bra blogg! 😀

  Gilla

  • Hej! Vad kul att du gillar bloggen. 🙂 Ja, men visst är den snygg för att vara en trikå? Den är riktigt bekväm också. Jag vet faktiskt inte riktigt var man kan hitta den idag, tror tyvärr att det är en utgående modell. Jag tror att Lyftarshopen och Budo store har haft den men vet inte om de har några nu. Modellen heter AdiPower. 🙂

   Gilla

   • Haha ja, var på dm i Helsingborg och tittade på min första tl-tävling. Det var ju inte det vackraste man kunde ha på sig det här med trikå, men denna var ju helt klart godkänd 🙂 okej, ska leta runt lite. Det börjar bli dags att ha en hemma! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s