Tummen ner och upp

Blä på dagens träning. Eller ett litet blä i alla fall. En stor del av passet kändes tungt och inte alls bra. Stundvis gick det i och för sig ok men det fick jag verkligen kämpa ordentligt för. Men i stort kände jag mig bara allmänt svag och frustrerad för att det inte blev som jag försökte och ville. Kortslutning i hjärnan och trötta muskler är tydligen ingen bra kombo. Blir så frustrerad på sådana här träningar och på mig själv. Jag vill ju klara av att genomföra bra träningar ändå.
I morgon blir det vilodag, tydligen en välbehövlig en. Får boosta upp mig med styrka och positiv energi och komma tillbaka bättre och starkare på nästa träning.

IMG_4675.PNG

Idag fick jag äntligen köpt mig en Mix & Go. Jag har velat ha en sådan hur länge som helst men glömmer bort det hela tiden. Supersmidigt att mixa ihop en smoothie och bara sätta på ett lock och ta med sig. Jippi!

IMG_4677.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s