Mot Göteborg med massor av energi

Sitter på ett tåg mot Göteborg som beräknas vara cirka två timmar sent. Typiskt! Tyckte att jag åkte hemifrån med en relativt lätt väska och nu är den helt fullproppad. I och för sig hämtade jag upp både några nya smaker av Whey 1000 hos Lyftarshopen men även en helt gäng med testtrikåer från Adidas som jag ska ha med mig hem från Eskilstuna.
Andra dagen på lägret gick bra och gav mig ännu mer inspiration. Vi började med ett sista test, bänkdrag. Därefter körde jag och Carita ett lyftarpass. Jag försöker jobba med att använda benstyrkan, min explosivitet och få lyftet rätt upp i styrkeryck och styrkevändningar. Det är kämpigt och jag får absolut inte alls alltid till det men när jag väl gör rätt blir det så mycket bättre. När jag hittar lite mer hur jag ska göra känns det både lättare, snabbare och stabilare. Jag tittar lite på när Carita lyfter för hon är så mycket bättre på den delen än vad jag är. Ibland är det lättare att förstå genom att titta på hur någon annan gör.
Senare under dagen blev det ett träningspass tillsammans med friidrottarna och cyklisterna. Vi lyftare höll i uppvärmningen, sedan var det en hel del häckkoordination som friidrottarna hade hand om och cyklisterna avslutade med en konditionscirkel som vi körde i lag. Jag hade ett grymt team som peppade varandra och hade roligt hela tiden. Ett lyckat avslutande träningspass på lägret.
Att vara omgiven av människor som har samma mål som en själv är så otroligt härligt. Det ger en sådan positiv energi och det gör verkligen att jag tror på att jag själv kan. Så nu är jag uppladdad för att fortsätta min satsning till toppen!
Tack alla som har varit med under den här helgen. Har haft det kanonbra med Carita, Jim och såklart maskotarna Cilla och charmige Max.

IMG_4641-0.JPG

IMG_4638-0.JPG

IMG_4644-0.JPG

IMG_4653-0.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s