YOC

Dag 1 på youth olympic camp är snart slut. Och ja, det är lite halvlustigt att jag ingår i youth (många här är ganska många år yngre än mig kan jag säga, jag är lite mamman här). Men kommer man in i sporten sent och håller på med en idrott som man kan hålla på med länge så kan det bli så. Än är jag inte tillräckligt bra för topp och talang men förhoppningsvis kommer jag dit en vacker dag.
Dagen har i alla fall varit toppen. Det är grymt roligt och motiverande att vara bland massa duktiga idrottare och det är coolt när man tänker på att det troligtvis finns en hel del framtida OS-medaljörer bland alla här.
Vi har haft en kostföreläsning, gjort en massa tester och snart ska vi på en föreläsning till. Testerna, Fysprofilen, vi gjorde är tre olika spänsthopp, gripen, chins, ”hängmage” och löpning. Jag blir alltid nervös inför dessa tester, framförallt för 2000 meter. Jag har dock förstått att typ alla, oavsett idrott, är mest nervösa för just det testet. De flesta springer 3000 meter men vi lyftare och en del kastare kör en kortaste variant. Den här gången sprang jag lite snabbare än vad jag har gjort tidigare vilket även Carita gjorde. Grymma var vi även om våra ben kändes som stockar innan. Jag kan till och mig känns mig nöjd, en bra avslutning på testerna.

IMG_4623.JPG

IMG_4627.JPG

IMG_4636.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s