Besöksdag

Det har varit en riktigt kul dag idag. Jag och Carita vandrade i regnet i morse för ett morgonpass på ASK. Mitt pass bestod av ryckdrag och allmänfys. Hampus skulle avsluta sitt pass med en liten pulshöjare som bestod av tre varv med 400m rodd, 20 knäböj och 20 situps. Jag hakade på och satans vilken mjölksyra mina lår fick men riktigt gött efteråt. Det gjorde vi bra!
Hälsade därefter på hos lyftarshopen en sväng. Passade på att spela lite pingis också.

På eftermiddagen åkte jag och Carita till Strängnäs för att träna med Fia. Superkul att träna på ett nytt ställe. Ett ställe som dessutom var ganska lila så jag vet två personer, typ Rebecka och Annika, som hade älskat att träna där. 🙂

Nu blir det en riktigt soft fredag, som till och mes innehåller tacos. I morgon bär det av till Bosön för att spendera helgen där med massa grymma idrottare.

IMG_4590.JPG

IMG_4613.JPG

IMG_4617.JPG

IMG_4619.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s