Ett grattis till

Åh vad roligt det är med överraskningar! Jag och Rebecka hade planerat att på något sätt överraska Annika då hon dels fyller år i morgon och dels tog VM-guld för drygt en vecka sedan. Så vi fixade, med Richards strålande hjälp, en överraskningsmiddag ute för att fira. Efter träningen gick jag och Rebecka och satte oss på en restaurang och meddelade Richard att vi var där. När väl Annika och Richard kommer dit och Annika ser oss två sittandes vid ett bord och vinka till dem tror jag att hon blev riktigt förvånad. Så skojigt! Nu har jag precis kommit hem och är jag är så sjukt mätt. God mat och fantastiskt sällskap, tack för en härlig kväll!

2014-09-09 20.57.21 2014-09-09 20.57.07 2014-09-09 14.10.01

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s