Tyngdlyftare som bloggar

Nu har även jag tagit det enormt stora steget och startat en blogg. Detta kan bli spännande.

Jag älskar tyngdlyftning och all träning, tävling och allt annat som kommer därtill. I och med att tyngdlyftning är en relativt liten sport, men så ofantligt rolig, vill jag försöka bidra till att ännu fler upptäcker hur kul det är med lyftning.

Jag och bästa Rebecka har i snart 1,5 år bloggat för vår klubb, Mossebergs AK, vilket vi har fått riktigt bra respons på. Även Sveriges bästa tyngdlyfterska, och min fantastiska vän, Carita Hansson har bloggat i snart ett år och det är väldigt många som tycker att det är jätteroligt att läsa och följa.

Jag hoppas att en dag nå ett OS, det är det stora målet.

Stöt SM 104

Annons

1 tanke på “Tyngdlyftare som bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s