OS-plats?!?

  
Innebär detta att Sverige kan få en plats på OS?  Finns det alltså en pytteliten möjlighet att tyngdlyftning, en svenskt dam, kan få en plats? Även om den här chansen är ytterst minimal så hoppas jag såklart helt galet mycket på att någon får åka. Det hade varit så enormt roligt, mysigt, magiskt, häftigt och coolt! Hoppas och önskar man tillräckligt mycket kanske det kan gå? För hoppas kan man ju alltid göra. 😊 Även om det nu ändå blir så att ingen får åka är det ändå häftigt att vi trots allt fick en plats. 🌟

En tjej som igår fick klartecken för att åka till Rio och tävla på OS för Uruguay är grymma Fia! Stort starkt grattis! Det är så galet roligt och häftigt att hon ska dit. Får typ gåshud när jag tänker på det. Så roligt! 🎉🌟💪🏻

Annons

1 tanke på “OS-plats?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s