Mot Göteborg

Sitter och väntar på flygplatsen och är ikväll hemma i Göteborg igen. Det har varit en sjukt bra vecka här i Polen. Träningen har varit grym, det har verkligen varit rikigt inspirerande, motiverade och lärorikt att få träna tillsammans med andra. Så nu ska jag hem och öva, bli ännu bättre på sådana saker där jag sett att jag har mycket att förbättra och även många kilon att hämta. Nu blir det typ tre veckor hemma innan det dags för fler läger och sen EM. Det är förresten bara nio veckor kvar nu. 😊

   
   
Triss letar nät. 🙈

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s