Träningsläger i Polen

Jag, Triss och Jim är en liten trio som just nu är i Spala i Polen på träningsläger tillsammans med Polens damlandslag. Vi har varit här sedan i lördags och har hittills kört 4 träningspass. Vi har hängt på de polska lagets träningsupplägg med varannan dag ett och varannan dag två pass och det känns jättebra. På söndagar har dom tydligen totalvila så vi hade vår vilodag då också. Ikväll har vi bastat tillsammans och försökt att prata så gott det går med de andra tjejerna. Dom är ett roligt gäng och jag tycker ändå att vi har fått komma in bra i deras lilla grupp. Det är väldigt kul att träna tillsammans, dom lyfter så jäkla fint! Jag tror jag har lyckats fatta vissa småsaker när det gäller lyftningen när jag har sett se polska tjejerna träna. Sådana saker som jag vetat om att jag behöver bli bättte på men som ibland är lättare att förstå när man ser hur andra gör. Så nu ska jag bara lyckas omvandlas det från att förstå det i huvudet till att faktiskt göra det när jag lyfter. 

Gårdagens träningen kändes väldigt bra med mycket vändningar och knäböj. Idag körde jag ryck igen, alltså det var så mysigt! Handen har känts bra i några dagar nu så jag tyckte jag kunde prova den lite. Var uppe på hela 40 kg i ryck och det är väldigt mysigt att handen i skrivandets stund fortfarande känns bra. Alltså så underbart! Verkligen! 🌟

Internet här är så sjukt kasst så när jag lyckats ladda upp detta inlägg har nog mitt tålamod prövats ordentligt och Triss har troligtvis frågat mig x antal gånger om jag tar selfies igen (letar nätverk med mobil som förr i tiden).

     

      
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s