Knäböj, mark och drag

Större delen av den här veckans träning består av knäböj, stötmark, ryckmark, stötdrag och ryckdrag och hängande vändningar från olika positioner. Jag har haft det lite struligt med en tumme ett tag nu så jag försöker ta 1-2 veckor där jag tränar utan att belasta tummen/handen på det sättet som gör att det gör ont. Det innebär dock allt ovanför huvudet vilket är ganska trist. det innebär alltså att allt från ryck, ryck nacke och överstöt till hederlig gammal vanlig press, pushpress till simpel handstående och dips utesluts helt. Man kommer på att man belastar handen ganska ofta när man tränar, eller även i vardagen. Förhoppningsvis ska det bli bättra nu snart (jag är bara så sjukt otålig!!) och då ska stången ovanför huvudet igen.
När jag har kört mina vändningar har jag dessutom försökt köra så mycket som möjligt utan att ha tumlås då det även brukar göra ondare efteråt. Men shit vilken skillnad det är ändå att köra med eller utan tumlås. Det går ju bra att dra den långsamt men i slutdraget blir det helt annorlunda, i alla fall när jag gör det. Det är som om man inte riktigt får med sig stången på samma sätt, det blir liksom någon glapp.

  2015-12-09 22.39.42

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s