Dubbelt upp

Dubbelt upp på dagens träning. För det första så var vår underbara söta härliga Ullis där igen. Som jag har saknat henne! Alltså på riktigt. För det andra så var min andra träningshälft Rebecka på plats och lyfte. Hon hade med sig en liten present till mig, så himla gulligt! Det var ett ljus med texten ”Du är stark” som jag fick order om att tända inför varje tävling. Så nu måste (???) jag nog ta med mig det till Houston i november när det är dags för VM så att jag får lite extra styrka innan det är dags att lyfta. Det är två tjejer det som ger en massa positiv energi och sprider så mycket glädje.

   

Kommer ni ihåg att jag emellanåt (eller ah, det har väl hänt 3 gånger nu tror jag) ”skallar” stången och får en supermegastor bula mitt i pannan? Hur som helst så har en bild på min och två andra tjejers tjusigt klantiga bulor tydligen hamnat på Tyngres Instagram. Haha, man ska ju ändå dela med sig av sin klantighet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s