Vad gör du här?

Staffan är lite fundersam över varför jag dyker upp på klubben.

– Vad gör du här?
– Jag ska träna tänkte jag.
– Har inte du vila idag?
– Näe, det tror jag inte. Eller har jag det?
– Jo, gå och kolla i ditt program.
– Oj då.

Tydligen hade jag en planerad vilodag idag, gud vilken bra koll jag har ibland. Men det gick lite per automatik att åka upp till träningen. Det var så länge sedan jag hade vilodag på en tisdag plus att jag faktiskt hade vilodag för tre dagar sedan så jag trodde verkligen inte att jag skulle ha vila idag. Men när jag ändå var på plats tränade jag i alla fall och så tar jag den där vilan imorgon istället. Fast det kanske blir ett besök på Fysiken Kaserntorget för lite lättare mysträning bara. Det var så länge sedan jag var där nu så jag ska nog passa på att svänga förbi och köra något lite lätt. Men inga lyft, det har jag fått tydliga instruktioner om från Staffan. 🙂

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s