Trelleborgsmiljonen

Det har varit en bra onsdag måste jag säga. Det enda negativa med dagen är att jag inte har hunnit med plugget riktigt som jag hade tänkt. Alls. På fredag åker jag ner till Trelleborg och ska tillsammans med Carita vara med på någon form av idrottsdag/mässa på lördag. Trelleborg kommun har gjort en satsning som går under namnet Trelleborgsmiljonen och syftet är att öka deltagandet och engagera fler tjejer inom idrott. Så tillsammans med lyftarklubben i Trelleborg så kommer vi att vara med och inspirera och representera tyngdlyftning. Det ska verkligen bli hur roligt som helst och jag hoppas att vi kan få många tjejer att prova på sporten. 🙂
Hur som helst så innebär det att jag redan nu vet att hela helgen kommer att försvinna så jag måste verkligen sitta och läsa ordentligt imorgon. Eller jag ska försöka i alla fall. 

På förmiddagspasset hade jag övningar som jag inte har haft jättemycket av tidigare men som jag troligtvis kommer att få se mer av framöver. Det var både ryck och vändningar från häng någonstans mellan position 2 och 3 (typ mitt på låret) och jag tycker faktiskt att det gick förvånansvärt bra med tanke på att det är extremt sällan jag kör det. Det är därifrån jag verkligen behöver jobba och bli bättre så jag tror att det här kan bli bra framöver. 💪🏻

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s