NM 2015

Wow vilken tävling säger jag bara! Inte bara för min egen del, för det var den väl kanske inte riktigt värd ett superwow, men vilken tävling vårt lag har gjort. Det svenska landslaget har gjort en sjukt bra tävling! Igår tävlade samtliga damer och Bilal. Fem av fem tjejer slog svenska rekord. Alltså så häftigt! Jag är verkligen så otroligt stolt. Jag själv satte ett, eventuellt två (??), svenska rekord i klass 63 kg. Stöten på 113 kg och sen tror jag faktiskt att 197 i totalen eventuellt är ett rekord. Får kolla upp det. 

Innan uppvärmingen hade jag inte riktigt koll på hur formen kändes. Jag har ju varit stark och så men jag har haft det lite struligt med lyften det senaste. Men fy fan vad bra rycken upp till 84 kändes idag. Hela uppvärmningen gick super och med lite småkommentarer från Jim under uppvärmningens gång så kändes det verkligen klockrent till slut. Jag kände mig så säker och stabil. Precis den känslan hade jag inför och under EM och det känns så jävla bra. Man vet liksom att rycket bara sitter där helt perfekt. Jag gick in på 84 kg och det var ett lätt lyft. Vi höjde därefter till 88 kg men där bommade jag två lyft. Det var inte riktigt samma lyftning som innan. Det var absolut inga dåliga försök men som sagt, det var två bommar. Jävla skit! Jag som (återigen) trodde att jag skulle rycka 90 kg. 

Så det var bara att ladda om inför stötarna. Jag gick in på 106 kg och efter att ha klarat det lyfter var guldet mitt! Woohooo! Därefter höjde vi till 113 kg. Jag gjorde en ganska dålig vändning och missade överstöten så det fick bli ett omförsök. Och då i tredje försöket fick jag till det sjukt mycket bättre och klarade det. Den här gången fick jag alltså med mig resultaten 84-113. Det är resultat som jag är nöjd med men jag hade väldigt gärna velat ha med mig både fler godkända lyft och fler kilo. Det var något som jag själv trodde på. Men jag får se till att ta det nästa gång, typ VM i november är ju ett bra tillfälle 😊 Stort tack coach Jim och Thony för en toppenbra tävling, hela det svenska landslaget för asbra pepp och alla andra som hejat på. Nu kör jag vidare mot nya och tyngre vikter! 

   
    
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s