Grymma mossebergare

Nu är det mindre än en vecka kvar till NM i Slagelse, Danmark. Det innebär att det kommer att bli en ganska så lugn träningsvecka min del för att försöka få en liten formtopp. Jag är väl kanske inte precis i mitt livs form just nu men någon topp ska väl gå att få till. 🙂 Jag hade mitt sista tyngre ryckpass idag och det kändes fan skitbra. Äntligen! Ja, nu när jag säger så här så kanske det går kasst nästa gång men nu har jag i alla fall hittat känslan, tajmingen och ”rätt” styrka igen. Det känns skönt att veta att jag faktiskt kan och det känns bra för självförtroendet.

Det var många mossebergare som lyfte bra idag. Bland annat lyfte både Lilleman och Tian Fu skitgrymt och persade. Det såg dessutom lätt ut. Jag tycker verkligen att det är så sjukt kul när det går bra för alla andra runtomkring mig. Jag vet liksom hur mycket tid, energi och kraft alla på klubben lägger ner på sin träning och då är det verkligen så roligt när man ser att all träning lönar sig. Dessutom känner jag mig alltid extra taggad när det går bra för andra och när det blir en sådan där grym stämning. En extra energi- och motivationsboost  liksom 🙂

Jag har verkligen haft en jättehärlig helg. Agerade flytthjälp till Rebecka och Calle i lördags på dagen och grillade sedan hos Jemps (Emelie och Jesper) på kvällen. Vi fick till riktigt goda burgare, bästa på länge måste jag säga (ja, jag ska gå i 63:an på NM).
Idag har jag, Ankan och Rebecka varit vid havet en liten stund och plaskat i vattnet, slagit upp tår och tittat när Usain Bolt vann 100 meter. Den mannen har ett så sjukt bra tävlingspsyke, han är så jävla cool. Jag tänkte att jag skulle försöka gå upp i natt och titta på friidrotten. Om jag kommer upp vill säga.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s