Bommar

Det har varit en vecka med både upp- och nedgångar. En del pass har känts fantastiskt bra medan jag drar ett streck över något annat pass. På det stora hela känns det som om jag börjar komma igång och jag hittar fler och fler pusselbitar. Igår kändes mina ryck väldigt bra igen MEN vad hände med stötarna? Jag bommade två stycken vändningar (det händer aldrig om det inte är på persvikt). Jag känner mest för att skratta lite åt det för det var så konstiga lyft, jag fattar liksom inte riktigt själv vad som hände. Det kändes väldigt bra upp till 100 kg men därefter hände något och det blev vara superkonstigt. Stötarna har känts jättebra ända sedan jag började träna ordentligt igen efter SM så det kanske inte var så konstigt att det kom ett sådant här ”hjärnsläppspass”. Sådant som händer ibland 🙂
Det fantastiska vädret fortsätter och det är så härligt! Nu ska jag iväg och agera flytthjälp och ikväll blir det grillning.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s