Lite nöjd

Jag är ändå ganska nöjd med dagens träning faktiskt. Jag gillar att jag börjar hitta den goa känslan i lyftningen igen. Jag hade ett bra ryckpass, vilket var evigheter sedan sist. Så det känns verkligen bra och det var riktigt välbehövligt för mitt självförtroende. Även om jag känner mig stark i benen så känns dom idag ganska trötta och sega. Ibland känns det liksom som om jag ska få mjölksyra bara av att gå upp för trappan hemma och så brukar det normalt sett absolut inte kännas. Men så har det känts idag. 🙈 Hoppas det släpper lite till imorgon. Avslutade kvällen med mysig grillning med Stina och Ullis i det härliga vädret. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s