Väldigt ledig

Att vara ledig är typ svårt. Alltså att vara sådär superledig. Det är skönt men det känns så enorm ovant. I vanliga fall har jag liksom i princip alltid något på gång men just idag har jag känt mig så enormt ledig. 

På träningen testade jag att köra superlätta singlar i knäböj för att känna och se hur det fungerar med knät. Får väl avgöra imorgon hur det verkar. Det var inte helt hundra när jag körde dom men det gick ju. Lite småskavanker här och var har man väl alltid? 🙂 

Åh, jag började sortera lite bland filmer och kort som jag har på datorn. (Ja, det är typ en enda röra…) Men det är väldigt kul för jag hittar massa som jag glömt bort att jag har. Och det roliga är att man kan ju se att det har hänt en hel del. Här är en bild från stöt från ställ från typ 2012. 

  
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s