Överstöt och uppsatsångest

Nu har vi precis skickat in vår uppsats. Det känns hur gött som helst samtidigt som det känns superjobbigt. Jag är en sådan där person som nojar och får ”ångest” över varenda tenta och det här är sjukt mycket värre. Typ 1000 gånger värre. Men det ordnar sig. I dagsläget finns det inget vi kan göra så nu tänker jag passa på att ta ledigt några dagar. Eller ah, två dagar. Eftersom jag och Jonna har umgåtts i princip varje dag det senaste så måste vi helt enkelt ses imorgon också. Det kommer ju bli tomt annars. 🙂

Nog om skolan. Igår var jag och Rebecka inne och kollade på Göteborgsvarvet. Det var grymt väder och riktigt mycket folk som både sprang och hejade på. Vi gick runt i Slottsskogen och satte oss på en filt, käkade glass och hejade på alla duktiga som sprang.

2015-05-23 14.18.37 2015-05-23 14.22.56 2015-05-23 14.25.01

På kvällen kom både Rebecka och Johanna hem till mig. Vi hade det mysigt med mat, alldeles för mycket godis, klänningprovande och Eurovision (eller i alla fall poängutdelningen). Jag tror det var en kväll som var perfekt uppladdning inför dagens träning. Jag känner mig stark i dom flesta övningarna just nu. Tajmingen, känslan och tekniken är inte riktigt som den var innan men jag tänker att det kommer. Det är inte alls dåligt men jag känner att det fattas lite. Idag körde jag överstöt och stötte för första gången 115 kg. Egentligen hade jag några singlar på 105 kg men Staffan tyckte jag skulle höja till 110 kg. Och sen 115 kg. Jag gjorde två singlar på 115 kg till slut och det kändes riktigt gött. Överstöten var inte alls helt perfekt MEN det kändes lätt och den satt där. Kul med ett träningspers och kul när man får höja! 🙂

2015-05-24 21.05.27 2015-05-24 21.05.53

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s