Bye bye Eskilstuna

Nu sitter jag på tåget på väg mot Göteborg. Det känns faktiskt lite extra tråkigt att åka från Carita, och självklart alla andra i Eskilstuna också, den här gången. Tur att det är läger snart igen! Det kommer även kännas konstigt att komma hem till en helt tom lägenhet. Inte heller någon Heia (Caritas hund) som sover rätt över en på natten eller sticker upp sin nos i ansiktet när hon tycker att man ska vakna. Hon är så söt. 🙂 

Idag var det alltså dags för fystesterna. Vi kör tre olika spänsthopp, chins, gripen, piklyft, bänkdrag och 2000 meter. Vi hade med oss världens bästa Martina från Spårvägen som vår lilla extracoach, tusen tack för allt pepp och alla bilder. Du är guld värd! Testerna avverkade vi i ganska högt tempo, vi var riktigt effektiva. Fick nog ganska bra resultat, har inte stenkoll på tidigare resultat. Men spänsthoppen gick i alla fall bättre än sist. Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s