Dubbelvändningar

Idag hade jag bara ett träningspass, vilket jag körde på eftermiddagen, men eftersom Carita skulle träna på morgonen hängde jag ändå med till lyftarlokalen. Jag hejade på både henne, Fia och Joel som kämpade igenom sina morgonpass. Efteråt blev det käk och därefter åkte jag med Fia till Lyftarshopen en sväng igen. Vi försökte oss på att tillsammans göra lite vändningar med pushpress, supersvårt med såååååå roligt! Ett antal hysteriska skratt blev det där. 🙂 Spana in filmen på lyftarshopens sida på Facebook. Ska definitivt testa sådana här ”dubbelvändningar” igen, kanske med Ullis hemma i Göteborg? Vi är ju ungefär lika långa. Jag tycker verkligen att träningspasset i eftermiddag kändes något bättre igen. Rycken har verkligen känts allt annat än bra men idag tror jag att jag kanske hittade något igen. Tummen upp för det! Tidigt imorgon åker jag och Carita till Bosön för fystester.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s