Serieomgång 1

Idag var det dags för första serieomgången. Vi tjejer från Mosseberg åkte till Mariestad och tävlade. Även Viktor var där och körde sin första tävling på evigheter.
På grund av flera olika grejer har jag kommit lite ur fas det senaste när gäller lyftningen. Jag hade inga tankar om dagens tävling mer än att ”det får gå som det går”. När vi väl var på plats och invägningen började kom dock den där tävlingskänslan krypande.
Tävlingen för min del gick helt ok. Jag klarade fyra lyft, två ryck och två stötar. Gick in lite försiktigt för att jag inte riktigt visste hur jag skulle känna mig i kroppen. Jag är framförallt nöjd med två av mina lyft. De var bra och de kändes lätta. Jag kände mig stark idag och det var roligt att tävla med alla de andra grymma tjejerna.
Jag tycker det är superkul att tävla i lag ibland också (man gör det under serieomgångarna). Det blir en lite annan typ av teamkänsla, man lyfter inte bara för sig själv utan man lyfter för hela laget. Man gör det tillsammans med andra.
Nu efter första omgången är både Mossebergs dam- och herrlage klara för att slå oss vidare mot ett lag-SM som går i april.

2015/01/img_5647.png

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s