I Göteborg

Nu har jag snart varit hemma i Göteborg i ett dygn. Möttes av snö när vi landade på Arlanda i tisdags kväll. Även i Eskilstuna snöade det men här i Göteborg är allt som vanligt. Några snöflingor som smälter så fort som kommer ner på marken. 😉
Tyvärr har jag lyckats dra på mig någon förkylning. Ont i halsen och hängig, känns inte alls bra inför serieomgång 1 som avgörs nu på lördag. Jag hoppas att jag piggnar till och att kroppen känns bättre imorgon.

Förresten, gå in här och läs vad SOK har skrivit om lägret. 🙂 Intressant och bra skrivet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s