Något som jag aldrig kommer göra om…

Det finns massa med saker som jag aldrig kommer göra om igen. Här kommer några av dem.

Som jag skrev tidigare i kalendern så är det bra att ha koll på sitt ackrediteringskort. Jag kommer aldrig mer att glömma det till en invägning. Alltså sådan panik och så stressad jag var då vill man inte

Jag kommer heller aldrig åka till Tyskland och sätta mig i en taxi för att inte ha några kontanter att betala med. När taxin endast tar kontanter. Och när taxichauffören dessutom knappt pratar tyska, vilket gör det enormt svårt att få honom att förstå min halvkassa skoltyska. Engelska var uteslutet.

Efter förra VM (det som jag skrev lite om här) skulle jag åka tåg till Eskilstuna från Göteborg. Av någon anledning, jag var vimsig efter den tävlingen, gick jag av en stationen innan Eskilstuna. Stationen heter tydligen Hälleforsnäs. jag gick av här helt utan anledning. Jag fick liksom för mig att jag var framme, även om jag såg att jag absolut inte var framme i Eskilstuna än. Jag kan säga att om ni ska gå av på fel stationen någon gång, gör det inte i Hälleforsnäs. Det finns verkligen ingenting där. Eller jo, typ ett sågverk eller något sådant precis vid perrongen. Och det är inte så att tågen går superofta här heller. Fick vänta i en timme till nästa tåg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s