Pluggdag

Idag har kaffebryggaren gått varm och kaffekoppen varit min bästa vän. Jag dricker enormt mycket mer kaffe under de dagar jag verkligen sitter och pluggar, framförallt när jag har hemtenta (typ nu). Den här dagen behövde jag verkligen eftersom det har varit en hel del annat i veckan som gjort att jag inte hunnit skriva så mycket.

2014-11-23 16.20.05 2014-11-23 16.27.21

Det var dag 2 på GM idag och det gick grymt bra för flera mossebergare. Jag har även sett och hört att det har gått superbra för massa andra lyftare runt om i landet (det är Svealands och Norrlands nu också) och det är så enormt roligt! Hur glad blir man inte när det finns så många duktiga idrottare??
Snart är det även dags för Carita, Cornelia och Emma att tävla på JEM och U23-EM. Cornelia och Emma tävlar på tisdag och Carita på torsdag. Jag kommer att sitta som klistrad framför datorn och heja på dom. Det kommer att sändas via den här länken: http://www.easywl.com/results/Jpopup3.php

Igår kväll träffade jag Emelie, Jesper och Jakob och hade det jättetrevligt. Mysiga familjen!

2014-11-22 21.12.15 2014-11-22 21.12.14

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s