Reservsambo

Shoohooo, då är jag i Eskilstuna igen. Carita och Joel är supergulliga som låter mig bo hos dem. Carita är typ min reservsambo kan man säga. När vi är iväg på läger och tävlingar så delar vi alltid rum. Och när jag är här i Eskilstuna så bor jag hos henne. Tur att vi tycker om varandra 😉
På kvällen tränade jag, Carita och Hampus medan Joel fick agera hejarklack. Det är riktigt kul att vara här igen och köra några pass med dem. Vad jag inte är bortskämd med är att köra stöt från stötbockar. Vi har inga sådana på Mosseberg så nu när jag tränar här i Eskilstuna passar jag på. Tummen upp för det!

IMG_4589.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s