BJJ i Stockholm

Då är jag på väg hem för att mellanlanda i några dagar. Tidigt i morse cyklade jag och Max från hans boende i Linköping för att möta upp ett gäng taggade killar från den klubb han tränar BJJ. Trots att jag och Max har varit tillsammans i drygt tre år har jag aldrig sett honom tävla i verkligheten. Jag har bara sett klipp från olika matcher. I samband med att han började sin utbildning fick han lägga sin mma-satsning på hyllan och detta var precis innan vi träffades. Nu har han börjat träna lite BJJ och blev sugen på att tävla. Jag tycker verkligen det är superkul och blir i princip lika taggad som han. Efter att ha suttit och tittat på matcher hela dagen (och ändå förstår jag knappt vad man får poäng för och inte) blev jag också sjukt tävlingssugen. Det känns som om det inte spelar något större roll vilken sport jag tittar på, jag blir alltid lika sugen på att tävla själv. Kanske längtar jag lite extra efter tävlingskänslan då SM i början av juli var min senaste tävling.
En annan rolig sak var att jag stötte på en annan grymt duktig tyngdlyfterska på denna tävling, Zita Cseh. Sjukt otippat men väldigt kul. Tyngdlyftare finns överallt 🙂

 

IMG_4490IMG_4488

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s